Jelentkezz a TV2 gasztroműsorába

fozomusor-plakat200

 

A TV2 egy nagyszabású főzőműsor indítását tervezi, melyben olyan lelkes, a gasztronómiában jártas, jelentkezőket vár, akik szívesen megmutatnák tehetségüket és szeretnének neves mesterséfektől tanulni.

Nem kell, hogy feltétlenül tanult szakács legyen az illető. Elég, ha szereti és el is tudja készíteni a különböző ételeket, fogásokat.

Itt nemcsak az ételek ismerete a lényeg!

A sikeres jelentkező megtanul csapatban dolgozni. Kiderül, hogy valóban alkalmas-e akár egy Michelin csillagos konyha vezetésére. Kiderül, mennyire tud elmélyedni a különböző kultúrák gasztronómiájában, mennyire állja meg a helyét egyedül és csapatban egyaránt.

A műsor győztesének az életreszóló élmény mellé egy nagyértékű nyeremény a jutalma.

Ha van a környezetében olyan, aki jól főz, érti és szereti a gasztronomiát, olyan lelkesedéssel tud beszélni a különböző ételek elkészítéséről mintha a szerelméről mesélne, akkor kérjük név, telefonszám és e-mail cím megadásával keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

 

telefon: 70/523-5893

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha további kérdéseik lennének a műsorral kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésükre az alábbi címen:

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Üdvözlettel:

Medgyesi Zita, Tv2, szerkesztő

Kápolnásnyék Község Önkormányzata ASP Központhoz való csatlakozása

Szechenyi2020

Infrastruktúra-fejlesztés a kápolnásnyéki könyvtárban

SzechenyiTerv

Copyright 2013 Kápolnásnyék
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36(22)574-100