Menü
Üdvözöljük
Kápolnásnyék weboldalán
Sok boldogságot kívánunk minden névnaposnak!

Közéleti hírek

Fehérvár Hangja

Ismét útjára indul a Fehérvár Hangja verseny, amelynek keretében a legtehetségesebb Fejér megyében élő, vagy itt tanuló énekest keressük. A verseny helyszíne Székesfehérvár.

A verseny fődíja a rangos „Fehérvár Hangja” cím, amit a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Fehérvár Travel jóvoltából kísérőjével egy hétre Párizsba utazhat.

A verseny zsűrije idén is neves ítészekből áll: a zsűri elnöke Pásztor Anna,  az Anna and the Barbies zenekar vezetője, a versenyzőknek rajta kívül Magán Olivért, a Peet Project billentyűsét, Fehér Adrienn énekesnőt, színésznőt és Vörös Tamás jazz-zenészt kell meggyőzniük tehetségükről.

 

A megmérettetés ezúttal is három fordulóból — válogató, elődöntő és döntő – áll majd. Októberben a Petőfi Kultúrtanszéken (Székesfehérvár, Arany János utca 22.) még zenei kíséret nélkül kell bizonyítaniuk a fiatal énekeseknek, pop, rock, jazz vagy musical stílusban.

A novemberi második fordulóba már csak 24 versenyző mehet tovább, hogy az Alba Plaza színpadán, élő közönség előtt mutassa meg tehetségét.

A Fehérvár Hangja döntőjét – a 12 legjobb énekes részvételével – december 9-én rendezik meg szintén Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban, látványos show keretében.

 

Szeretnénk, ha minél több érdeklődőhöz eljutna ez a lehetőség, amit Székesfehérvár városa kínál a megye fiataljainak.

Ebben kérjük az Ön segítségét!

Ha ismer olyan személyt a településükön, akinek jó lehetőség lehet, hogy felfedezzék a tehetségét, kérem, ismertesse vele a program leírást.

 

Felhívom szíves figyelmét, hogy a jelentkezési határidő:

2017. október 8.

 

Bővebb információt weboldalunkon találhat:

www.fehervarhangja.hu

Vissza

Keresés


Ügyfélfogadás


Hétfő:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 12:00

Kisbíró

Töltse le helyi lapunk legfrissebb kiadását
Kisbíró - 2017. augusztus

Pályázatok


szechenyiterv
Infrastruktúra-fejlesztés a kápolnásnyéki könyvtárban

szechenyiterv

Kápolnásnyék Község Önkormányzata ASP Központhoz való csatlakozása