Menü
Üdvözöljük teszt
Kápolnásnyék weboldalán
Sok boldogságot kívánunk minden névnaposnak!

Közéleti hírek

Orvostechnikai eszközbeszerzések Kápolnásnyéken

Kápolnásnyék – egészségügyi alapellátás fejlesztése

Projekt azonosító száma: MFP-AEE/2020

Kedvezményezett neve: Kápolnásnyék Község Önkormányzata

Projekt címe: Orvosi eszközbeszerzés Kápolnásnyék egészségügyi alapellátásának fejlesztése

Támogatás összege: 2 999 988 forint

Támogatás mértéke: 100%

Projekt befejezési dátuma: 2021.02.28.

Projekt tartalmának bemutatása: 

A Magyar Falu Program keretében Kápolnásnyék községben lévő alapellátást nyújtó háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és védőnői rendelő orvostechnikai eszközbeszerzése valósult meg a község egészségügyi alapellátásának biztosítása és színvonalának emelése érdekében. A projekt keretében került sor a kápolnásnyéki alapellátásnak helyt adó orvosi rendelőkbe a működéshez és az ellátás nyújtásához előírt orvosi eszközök beszerzésére, illetve a régi, elavult eszközök cseréjére.

A projekt keretében támogatott eszközbeszerzés a Támogatói Okiratban meghatározottak szerint és a pályázati kiírásban meghatározott feltételek mellett teljesült, a projekt fizikailag befejezésre került.

Ez a projekt hozzájárult a fejlesztés megvalósulásával az alapellátás eredményességének és hatékonyságának javításához, az infrastrukturális feltételek korszerűsítéséhez, az alapellátásban is tapasztalható területi egyenlőtlenségek, valamint a hozzáférés egyenlőtlenségeinek mérsékléséhez is.

Az alapellátás biztosításához és a tárgyi minimum feltételeknek történő megfeleléshez az eszközök beszerzése megtörtént.

A pályázat keretében igényelt eszközöket a gyermekorvos, fogorvos és a védőnők fogják használni, ezzel is emelve az egészségügyi alapellátás szakmai színvonalát.

Vissza

Keresés


Ügyfélfogadás


Hétfő:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 12:00

Kisbíró

Töltse le helyi lapunk legfrissebb kiadását
Kisbíró 2024. január - február