Menü
Üdvözöljük teszt
Kápolnásnyék weboldalán
Sok boldogságot kívánunk minden névnaposnak!

Közéleti hírek

Hirdetmény a településfejlesztési koncepció, helyi építési szabályzat, és településszerkezeti terv tervezeteinek véleményezése tárgyában

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 29/A. § és 38. §-nak, valamint Kápolnásnyék Község Önkormányzatának a településfejlesztéssel, településrendezéssel  és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 17/2017. (XII.12) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom az érintett Partnereket, hogy Kápolnásnyék Község Önkormányzata elkészítette az önkormányzat új településfejlesztési koncepciójának, valamint a településrendezési eszközök felülvizsgálata keretében a helyi építési szabályzat és a településszerkezeti terv tervezetét.

A településrendezési eszközökről szóló rendelet megalkotása során gondoskodni kell a széleskörű társadalmi bevonásról és a nyilvánosság biztosításáról.

Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, partnereket, hogy az elkészült településfejlesztési koncepció, helyi építési szabályzat, és településszerkezeti terv (tervezetek) véleményezése tárgyában Kápolnásnyék Község Önkormányzata lakossági fórum keretében előzetes tájékoztatást tart az alábbi témakörben:

  • Az elkészült településfejlesztési koncepció, helyi építési szabályzat, és településszerkezeti terv tervezetének véleményezése.

A lakossági fórum időpontja:

  • július 16. (hétfő) 16.00 óra

Helye: Polgármesteri Hivatal Díszterem (2475 Kápolnásnyék Fő utca 28.)

A lakossági fórumhoz kapcsolódó anyag – az elkészült helyi építési szabályzat, településszerkezeti terv - elérhető a www.kapolnasnyek.hu honlapon.

Az elkészült rendelet tervezettel kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat a lakossági fórumon szóban (ezeket jegyzőkönyvbe foglaljuk), illetve papír alapon vagy elektronikusan lehet eljuttatni Kápolnásnyék Község Önkormányzatához (2475 Kápolnásnyék, Fő utca 28.) vagy a polgarmester@kapolnasnyek.hu email címre a lakossági fórumot követő 8 napon belül, 2018.július 24-ig. A rendelet elkészítése során számítunk a lakosság, a civilek és a partnerek aktív részvételére, ezért kérjük, jelenlétükkel tiszteljék meg a fórumot.

Kápolnásnyék, 2018. július 4.

Tisztelettel:                                                                                                                Podhorszki István sk.

                                                                                                           polgármester

Vissza

Keresés


Ügyfélfogadás


Hétfő:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 12:00

Kisbíró

Töltse le helyi lapunk legfrissebb kiadását
Kisbíró - 2022. május - június