Menü
Üdvözöljük teszt
Kápolnásnyék weboldalán
Sok boldogságot kívánunk minden névnaposnak!

Közéleti hírek

Tájékoztató a szelektív hulladékgyűjtő edények házhozszállításáról

Tisztelt Kápolnásnyékiek!

 

A korábbiakban már tájékoztattuk Önöket arról, hogy az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező ingatlantulajdonosok részére díjmentesen 1 db új, tájékoztató matricával ellátott, 120 literes, kerekes gyűjtőedényt biztosítunk, amelybe az elkülönítetten gyűjtött (szelektív) hulladékot kell elhelyezni.

 

Önkormányzatunk a lakosság terheinek mérséklése érdekében úgy döntött, hogy a hulladékgyűjtő edényeket házhoz szállíttatja.

A házhozszállítás 2020. október 9-én (péntek), Pettend településrészen kezdődik.

Az önkormányzat dolgozói minden ingatlantulajdonos részére átadnak 1 db hulladékgyűjtő edényt, 1 db „szelektív hulladék” feliratú matricát, melyet fel kell ragasztani az edényre, valamint egy tájékoztatót „az elkülönítetten gyűjtendő hulladékok köréről és a gyűjtőedény használatáról”, melyben minden lényeges információt megtalálnak. Az átvételt aláírásukkal kell igazolni.

 

Amennyiben Ön nem szerepel a szelektív hulladékgyűjtő edény átvételére jogosultak listáján, vagy bármely adata eltér a listában szereplőtől, kérjük adategyeztetés céljából forduljon a szolgáltató ügyfélszolgálatához, a járványügyi helyzet miatt elsősorban telefonon (tel.: (22) 579-185) vagy írásban: e-mail: info@vhg.hu, online ügyfélszolgálat: www.vhg.hu, levélcím: 2484 Agárd, Mester u. 2., személyesen az Ügyfélszolgálaton: 2484 Agárd, Mester u. 2. (Nyitva tartás: Hétfő: 08.00-12.00, Kedd: ZÁRVA, Szerda: 7.00-19.00, Csütörtök: ZÁRVA, Péntek: 08.00-12.00)
Az adatmódosítást követően az edény átvételének lehetőségéről az Ön által megadott elérhetőségen a szolgáltató értesíti, melyre az önkormányzat által lebonyolított edényosztást követően kerül sor.

 

Az elkülönített hulladékgyűjtéssel kapcsolatban bővebb információt honlapunkon találnak. Amennyiben további kérdésük merülne fel a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatosan, kérjük keressenek bennünket az önkormányzat hivatalos elérhetőségein.

 

Tájékoztató listán nem szereplőknek

Tájékoztató az elkülönítetten gyűjtendő hulladékok köréről és a gyűjtőedény használatáról

Tájékoztató az elkülönített hulladékgyűjtésről

Meghatalmazás lakossági edény átvételére

Adatkezelési tájékoztató

 

                                                                                   Podhorszki István

                                                                                    polgármester

 

Vissza

Keresés


Ügyfélfogadás


Hétfő:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 12:00

Kisbíró

Töltse le helyi lapunk legfrissebb kiadását
Kisbíró - 2022. május - június