Menü
Üdvözöljük teszt
Kápolnásnyék weboldalán
Sok boldogságot kívánunk minden névnaposnak!

Bölcsőde

Kápolnásnyéken, a Velencei-tó környékén egyedülálló, modern, 52 kisgyermek befogadására alkalmas bölcsőde 2022. szeptember 1-jén nyílt. 20 hetestől 3 éves korig biztosítja a gyermekek napközbeni ellátását.

Az intézmény 2 gondozási egységre tagolódik, egységenként 2-2 csoportszobával, fürösztővel, egyéb szociális helyiségekkel. Csoportszobáink tágasak, világosak, kiváló minőségű, nagy választékú, bölcsődés korosztályának megfelelő játékokkal felszereltek. Az épülethez tartozik egy tágas udvar, mászókával, homokozóval, babaházzal és mobil játékeszközökkel.

A négy csoportban 8 kisgyermeknevelő, 4 dajka dolgozik, a konyhai feladatokat pedig 2 konyhai kisegítő látja el.

Nagy mérföldkő egy család életében, amikor először engedik el legnagyobb kincsüket, rábízzák egy idegenre. Ezt az anyukák számára is nehéz időszakot igyekszünk a legjobb tudásunk szerint megkönnyíteni, fokozatosan befogadni a gyerekeket, időt hagyni az elfogadásra, elszakadásra.

A mindennapokban törekszünk a bölcsődei neveléshez, gondozáshoz szükséges nyugodt, harmonikus, szeretetteljes légkört megteremteni, minden gyermek egyéni igényeit és szükségleteit figyelembe venni.

Célunk, hogy a gyerekek minőségi időt töltsenek a bölcsődében, sok sok pozitív élménnyel gazdagodjanak és ezek az élmények hozzájáruljanak személyiségfejlődésükhöz.

 

 

Elérhetőségek:

Cím: Kápolnásnyék, Semmelweis tér 2.

E-mail: bolcsode[kukac]bolcsode.kapolnasnyek.hu

 

Keresés


Ügyfélfogadás


Hétfő:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 12:00

Kisbíró

Töltse le helyi lapunk legfrissebb kiadását
Kisbíró - Választási különszám