Menü
Üdvözöljük teszt
Kápolnásnyék weboldalán
Sok boldogságot kívánunk minden névnaposnak!

Biztonságos online vásárlás

2023.12.07.

Kattintson a képre


Részletek

Decemberi programajánló

2023.11.27.

 


Részletek

Hamu és zöldhulladék szállítás

2023.11.21.
Hamu és zöldhulladék szállítás

Tisztelt kápolnásnyéki ingatlantulajdonosok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023.12.13. napján a hamu szállítás mellett, zöldhulladékot is elszállítunk.

Az idei évre kiküldött 2023. évi zöld hulladék matricával ellátott zsákok vagy vásárolható többlet zöldhulladék matricával kihelyezett zsákok is elszállításra kerülnek, a tájékoztató levelünkben leírt feltételek mellett.

 

Tisztelettel, VHG Nonprofit Kft.


Részletek

Vigyázat! Csalások a rendőrség nevében

2023.11.14.

Adathalász csalók valótlan befizetés kezdeményezésével, a Rendőrség nevével visszaélve próbálnak meg jogtalanul megszerezni személyes- és bankkártya adatokat.

A gyanús honlapot –www.ugyintezes-policeportal.com – a Rendőrség Ügyintézési Portál, befizetés funkciójának imitálásával működteti.

Az adathalászok megtévesztő SMS-ben be nem fizetett közigazgatási bírságra, többnyire tilosban parkolásra hivatkozva keresik meg az érintetteket, elküldve részükre a fenti adathalász linket.

 

A Rendőrség nem küld SMS-t ha tartozása van, hivatalos úton szólít fel postai vagy ügyfélkapus küldeményben.

Ha gyanús sms-t kapott törölje azt, ne kattintson a linkre, ne adjon meg személyes adatokat, sem bankkártya adatokat!


Részletek

Értesítés lomtalanítási szolgáltatás újraindításáról

2023.11.08.

A VHG Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy a rendkívüli helyzetre és a megnövekedett igényekre való tekintettel, ismét lomtalanítást szervez - házhoz menő rendszerben. A szolgáltatás első alkalommal 2023.11.22-án vehető igénybe, várhatóan 2024. március végéig. A szállításokat régiónkénti bontásban végezzük (északi: Gárdony-Agárd-Dinnyés-Velence-Zichyújfalu-Nadap-Pázmánd-Kápolnásnyék-Vál-Tabajd-Alcsútdoboz és pesti: Baracska-Kajászó-Martonvásár-Tordas-Gyúró).

Az igényeket legegyszerűbben a honlapunkon (www.vhg.hu) található időpontfoglaló naptár segítségével tudják jelezni mind állandó lakos, mind nyaraló ügyfeleink, vagy ügyfélfogadási időben személyesen ill. telefonon is állunk rendelkezésükre.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele a díjrendezettség.

 

Tisztelettel,

VHG Nonprofit Kft.


Részletek

Ipolynyék-Vinica - EU-s összegzőlap

2023.11.02.

Részletek

A Kápolnásnyéki Helyi Választási Iroda Vezetőjének határozata

2023.11.02.

Részletek

Programajánló

2023.10.24.

 


Részletek

A tűzgyújtás szabályai

2023.10.21.

Tisztelt kápolnásnyéki lakosok!

 

 

Kápolnásnyék Község Önkormányzat Képviselő-testülete 18/2022.(XI.3.) rendelete szerint:

 

„5. § (1) A lakosság egészségének és a környezet tisztaságának védelme érdekében a nem komposztálható, illetve a komposztálásra alkalmatlan avar és kerti hulladék égetése minden év október 1-től következő év április 30-ig engedélyezett. A határidők kezdő- és utolsó napján az égetés engedélyezett.

(2) Az égetést szerdai napokon 8-18 óra közötti időszakban, szombati napokon 8-12 óra közötti időszakban lehet végezni. Ünnepnapokon az égetés tilos.”

 

Felhívom szíves figyelmüket, hogy kizárólag avar- és kerti hulladék égetése engedélyezett a megadott napokon és időpontokban, s kérem az égetés megkezdése előtt tájékozódjanak az aznapi országos szabályozásról, melyet az alábbi linken találnak:

https://www.katasztrofavedelem.hu/55/tuzgyujtasi-tilalom-terkep

Ezúton is kérem, továbbra is legyenek figyelemmel a rendeletek betartására és környezetünk védelmére.

 

Podhorszki István

polgármester


Részletek

Hirdetmény Partnerségi Egyeztetés lefolytatásáról a Településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására vonatkozóan

2023.10.13.

Tájékoztatom Tisztelt Partnereinket, hogy Kápolnásnyék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megindította a településkép védelméről szóló 7/2018.(V.29.) önkormányzati rendelet módosítására irányuló eljárást.

Az eljárást a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet 75.§-nak, valamint Kápolnásnyék Község Önkormányzatának a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 17/2017. (XII.12.) önkormányzati rendeletben meghatározottak szerint folytatjuk le.

Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, és a partnereket, hogy a településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására irányuló rendelettervezet véleményezése tárgyában Kápolnásnyék Község Önkormányzata a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) bekezdés b) és c) pontjára tekintettel személyes megjelenést igénylő lakossági fórumot a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel nem tart, a tájékoztatást, egyeztetést elektronikus úton folytatja le.

A tervezett módosítás véleményezési dokumentációja elérhető a www.kapolnasnyek.hu honlapon.

A településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására irányuló rendelet-tervezettel kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat elektronikus úton lehet eljuttatni Kápolnásnyék Község Önkormányzatához (2475 Kápolnásnyék, Fő utca 28.) a  vagy a  e-mail címre 2023. október 28-ig.

 

A rendelettervezet letöltése

 

Kápolnásnyék, 2023. október 13.

Tisztelettel:                                                                                                               Podhorszki István sk.

                                                                                                          polgármester


Részletek

Keresés


Ügyfélfogadás


Hétfő:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 12:00

Kisbíró

Töltse le helyi lapunk legfrissebb kiadását
Kisbíró 2023. november - december