Menü
Üdvözöljük teszt
Kápolnásnyék weboldalán
Sok boldogságot kívánunk minden névnaposnak!

Közéleti hírek

Vízhiány - mechanikai tisztítás

Kápolnásnyék településen

 

a Rózsa, az Ibolya, a Vasvári, a Gárdonyi G., a Bartók B., a Bem J., a Rákóczi F., a Tompa M., a Szegfű, a Tulipán, a Szív utcákat,

az Ország utcát – Szegfű és Gárdonyi G. utcák közötti szakaszát érintően,

 

2023. június 5-től, 2023. június 9-ig

800 és 1800 között

az ivóvízhálózat szivacsos mosatását, mechanikai tisztítását végezzük. A munkálatok szakaszosan vízkorlátozással járnak, ezért időszakosan vízhiányra kell készülnitovábbá zavarosodás, a víz sötét elszíneződése és nyomáscsökkenés várható.

Társaságunk az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. Kollégáink mindent megtesznek a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

 

Az érintett területen az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk. Amennyiben tartályos ivóvizet igényelnének, kérjük, a DRV-infovonalon (06 80 240 240) jelezzék.

 

napi munkavégzések pontos helyszíneiről is a DRV-infovonalon tájékozódhatnak. Ugyanitt jelenthetik be a vízminőségi problémákat is, melyeket hálózatöblítéssel kezelünk.

 

A fenti hirdetésünket megjelentetjük honlapunkon, a Facebook oldalunkon és a helyi megyei napilap 2023. június 2. napján megjelenő számában.

 

Kérjük, hogy lehetőségeikhez mérten szíveskedjenek a lakosságot tájékoztatni a várható vízhiányról.

 

A kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket.

 

További információ a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Vissza

Keresés


Ügyfélfogadás


Hétfő:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 12:00

Kisbíró

Töltse le helyi lapunk legfrissebb kiadását
Kisbíró 2024. január - február