Menü
Üdvözöljük teszt
Kápolnásnyék weboldalán
Sok boldogságot kívánunk minden névnaposnak!

Közéleti hírek

Lakossági fórum: a Településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására vonatkozóan

Hirdetmény

Partnerségi Egyeztetés lefolytatásáról

a Településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására vonatkozóan

 (munkaközi tájékoztatási szakasz)

 

Tájékoztatom Tisztelt Partnereinket, hogy Kápolnásnyék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megindította a településkép védelméről szóló 7/2018.(V.29.) önkormányzati rendelet módosítására irányuló eljárást.

Az eljárást a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 29/A.§-nak, valamint Kápolnásnyék Község Önkormányzatának a településfejlesztéssel, településrendezéssel  és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 17/2017. (XII.12.) önkormányzati rendeletben meghatározottak szerint folytatjuk le.

Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, és a partnereket, hogy a településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására irányuló rendelettervezet véleményezése tárgyában Kápolnásnyék Község Önkormányzata a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) bekezdés b) és c) pontjára tekintettel személyes megjelenést igénylő lakossági fórumot a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel nem tart, a tájékoztatást, egyeztetést elektronikus úton folytatja le.

A tervezett módosítás véleményezési dokumentációja elérhető az alábbi linken.

A településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására irányuló rendelet-tervezettel kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat elektronikus úton lehet eljuttatni Kápolnásnyék Község Önkormányzatához (2475 Kápolnásnyék, Fő utca 28.) a  vagy a  e-mail címre 2022. január 3-ig.

Kápolnásnyék, 2021. december 7.

Tisztelettel:                                                                                                                Podhorszki István sk.

                                                         polgármester

Vissza

Keresés


Ügyfélfogadás


Hétfő:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 12:00

Kisbíró

Töltse le helyi lapunk legfrissebb kiadását
Kisbíró 2024. január - február